Aivovalmenajana yli 25 vuotta toiminut Reidar Wasenius on viime vuosina tullut tunnetuksi Personal Brainerina. Hän auttaa useiden yritysten henkilökuntaa parantamaan jaksamistaan ja suorituksiaan aivotreenien avulla.

Nyt Personal Brainerin valmennus on myös sinun saatavillasi. Tukenasi on myös muita asiantuntijoita, kuten neurobiologi (FL) Tiina Huttu, joka kirjoitti yhdessä Reidarin kanssa kirjan Personal Brainer - treenaa aivosi vireiksi. Kirja ilmestyy Aivoviikolla 2016 ja on tilattavissa nimikirjoituksin varustettuna nettikaupastamme.

PersonalBrainer.fi tarjoaa kirjan lukijalle uusia harjoituksia ja jatkuvasti päivittyvää tietoa aivoista ja niiden kunnossa pitämisestä. Saat uusimmat aivotreenivinkit tilaamalla Personal Brainerin uutiskirjeen näiden sivujen oikeassa laidassa olevalla tilauslomakkeella. Näin pääset tutustumaan veloituksetta myös Aivobiciin. Se on mielenhallinnan menetelmä, jossa kehität keskittymiskykyäsi Aivobic-ohjaajan avustuksella. Uutiskirjeen tilaajana saat kuunneltavaksesi kolme ensimmäistä raitaa CD-levyltä Aivobic 2.

Kaikkein eniten hyödyt rekisteröitymällä maksutta sivuston käyttäjäksi. Silloin saat kuunneltavaksesi kolme ensimmäistä raitaa Aivobic 2 -levyltä SEKÄ kaksi raitaa aivotyötä tukevaa mielimusiikkia sisältävältä BRIIM Purple Album -levyltä.