Aivobic 2 CD

Tästä voit ostaa hauskan ja hyödyllisen lahjan!

Aivobicilla kehität mielenhallintaasi: Keskittymiskykysi vahvistuu ja opit sulkemaan pois kulloinkin epäoleelliset asiat. Esimerkiksi unohtelu johtuu usein hajamielisyydestä, eli huonosta keskittymiskyvystä ja siihen liittyvästä stressistä. Ongelmana ei siis ole se että muistia pitäisi kehittää vaan keskittymiskykyä.

Aivobicia tehdään rytmikkään musiikin tahdissa. Intensiivinen toiminta tapahtuu kuitenkin puhtaasti omassa mielessä. Tämä on aivotreeniä parhaimmillaan.

Perinteisessä aerobicissa käytetään alustana lattiaa. AIVObicissa alustana käytetään lukujanaa – sitä ainoaa yhteistä rakennelmaa, joka meillä kaikilla on korviemme välissä. Askelkuviot muodostuvat askelista, joita teet kun siirryt luvusta toiseen ohjaajan antamien esimerkkien mukaisesti. Näin vahvistat keskittymiskykyäsi. Opit keskittymään yhteen asiaan kerrallaan – menneitä märehtimättä tai tulevia pelkäämättä.

Katso tässä pieni 7 minuutin näyte Aivobic-tunnista, joka yleensä on 30-50 minuutin mittainen.

Harjoittelun tulos on se, että et enää unohtele mihin laitoit avaimesi tai miksi juuri astuit huoneeseen. Samalla opit toimimaan rennon tehokkaasti. Opit tarvittaessa sulkemaan pois moniajon ja korvata sen kunnon syvällä keskittymisellä. Kun et toistuvasti märehdi menneitä, pelkää tulevaa tai mieti tekemättömiä töitä, vaan puhtaasti tekemisiäsi tässä ja nyt, niin stressi vähenee ja työn tulokset paranevat. Keskittyminen ja vahva läsnäolo tässä hetkessä on edellytys arjessa pärjäämiseen ja parempaan oloon.

Aivobic 2 CD on parennettu versio ensimmäisestä levystämme. Ääniraitoina on suomalaisten huippuammattilaisten säveltämää rytmikästä musiikkia eri tyylilajeissa. Anna ainutlaatuinen Aivobic CD lahjaksi opiskelijalle, yritysasiakkaillesi tai henkilökunnallesi – hänelle, jolla on aivot.

Lue tästä levyarvostelu työtä ja hyvinvointia käsittelevässä Kollega.fi -verkkolehdessä.

Usean kappaleen eristä teemme mielellämme tarjouksen. Ota yhteyttä: i@briim.fi

Hinta:
29,00 €
(sis. ALV 24.0%)